Monday, May 4, 2009

Bowsan

Hurm dah lama tak update blog ni...nk kata bz tak la sgt mebi tak der idea nk tulis apa yg menarik..Hurm ari ni tetiba tergerak nk update blog aku yg semakin usang ni...

Skang muka aku semakin teruk jerawat tak tau nk pakai product apa dah...ni semua berpunca drpd pakai sabun resedung ni pas pakai tu muka teruk sgt cuba tgk gmbr2 terbaru tu...

Kalau ada idea bgth la product apa yg bagus boleh cuba dah tak thn tgk muka ni semakin byk parut aduh la malu sgt tau...

Pic pagi td dlm keta on the way pegi keje tgk la muka byk jerawat

bykkan jerawat....malu tol


pic ni lg nampak jelas begitu byk sekali jerawat n parut jerawat...

3 comments:

jackturbo said...

salah pkai product..
ermm

try sapu muka ngn kulit pisang emas..
hihi

mummy airell said...

try pakai sabun eumora.memang bagus.jerawat cepat kecut tau...

Anna Suzana said...

jerawat keluar sebab kulit berminyak, sensitif .. tapi ada jugak yang kurang minum air masak .. cuba ida minum banyak air suam .. sbb saya dapat petua ni dari seorang kawan yang berbangsa china ... cubalah